листонаборна машина OBSCURE-11000 euro loc
  • листонаборна машина OBSCURE-11000 euro loc
  • листонаборна машина OBSCURE-11000 euro loc
  • листонаборна машина OBSCURE-11000 euro loc
  • листонаборна машина OBSCURE-11000 euro loc
  • листонаборна машина OBSCURE-11000 euro loc
  • листонаборна машина OBSCURE-11000 euro loc
  • листонаборна машина OBSCURE-11000 euro loc
  • листонаборна машина OBSCURE-11000 euro loc

листонаборна машина OBSCURE-11000 euro loc

употребявана листонаборна машина

размер 50 на 70 см

13 секции

листонаборна машина

контрола за двоен лист

00838
chat Коментари (0)